Cognom Abdel salamSaber més respecte al cognom Abdel salam és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel salam sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel salam.

El cognom Abdel salam en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel salam, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel salam és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel salam

Veure mapa del cognom Abdel salam

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel salam en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel salam, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel salam que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel salam, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel salam. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel salam és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel salam del món

 1. Iemen Iemen (8654)
 2. Iraq Iraq (7834)
 3. Egipte Egipte (3539)
 4. Kuwait Kuwait (1224)
 5. Territori palestí Territori palestí (904)
 6. Síria Síria (865)
 7. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (552)
 8. Oman Oman (168)
 9. Jordània Jordània (45)
 10. Tunísia Tunísia (9)
 11. Veneçuela Veneçuela (9)
 12. Canadà Canadà (5)
 13. Líban Líban (4)
 14. Escòcia Escòcia (3)
 15. Suïssa Suïssa (2)
 16. Níger Níger (2)
 17. Espanya Espanya (1)
 18. Israel Israel (1)
 19. Països Baixos Països Baixos (1)
 20. Suècia Suècia (1)
 21. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel salam en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel salam poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel salam és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel salam és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdel salam fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdel salam.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdel salam pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdel salam, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdel salam o algun dels cognoms similars a Abdel salam no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdel salam a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdel salam diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdel-salam
 2. Abdelsalam
 3. Abdul-salam
 4. Abdel sada
 5. Abdulsalam
 6. Abdel halim
 7. Abdelhalim
 8. Abdelmalak
 9. Abdeljalak
 10. Abdeljalal
 11. Abdelkhalak
 12. Abdel wahab
 13. Abdel sattar
 14. Abdul samad
 15. Abdelhalak
 16. Abdul satar
 17. Abdel aal
 18. Abdel gawad
 19. Abdel dayem
 20. Abdel sahib
 21. Abdel rahim
 22. Abdel abas
 23. Abdul halim
 24. Abdel lah
 25. Abdel-sattar
 26. Abdelaal
 27. Abdelali
 28. Abdelfatah
 29. Abdelhakim
 30. Abdelilah
 31. Abdeljawad
 32. Abdelkarim
 33. Abdelkazem
 34. Abdelkhalek
 35. Abdella
 36. Abdellah
 37. Abdelmalek
 38. Abdelmalik
 39. Abdelmalki
 40. Abdelmoula