Cognom Abdel wahidSaber més respecte al cognom Abdel wahid és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel wahid sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel wahid.

El cognom Abdel wahid en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel wahid, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel wahid és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel wahid

Veure mapa del cognom Abdel wahid

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel wahid en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel wahid, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel wahid que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel wahid, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel wahid. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel wahid és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel wahid del món

 1. Iraq Iraq (48506)
 2. Iemen Iemen (6993)
 3. Kuwait Kuwait (386)
 4. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (362)
 5. Líban Líban (71)
 6. Jordània Jordània (53)
 7. Síria Síria (41)
 8. Territori palestí Territori palestí (12)
 9. Tunísia Tunísia (9)
 10. Oman Oman (7)
 11. Algèria Algèria (2)
 12. Anglaterra Anglaterra (1)
 13. Israel Israel (1)
 14. Níger Níger (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel wahid en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel wahid poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel wahid és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel wahid és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdel wahid pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdel wahid, com podem comprovar.

 1. Abdel-wahid
 2. Abdelwahid
 3. Abdul-wahid
 4. Abdeluahid
 5. Abdelwahad
 6. Abdelwahed
 7. Abdel wahab
 8. Abdelouahid
 9. Abdel hamid
 10. Abdel sahib
 11. Abdel rahim
 12. Abdelhafid
 13. Abdelhamid
 14. Abdellahi
 15. Abdelmajid
 16. Abdelouahed
 17. Abdelrahim
 18. Abdelwahab
 19. Abdel-wahab
 20. Abdelouahd
 21. Abdelmayid
 22. Abdelouahad
 23. Abdul majid
 24. Abdul hamid
 25. Abdel hadi
 26. Abdel zahra
 27. Abdeluahed
 28. Abdelahi
 29. Abdel gawad
 30. Abdel nabi
 31. Abdel latif
 32. Abdel halim
 33. Abdel mahdi
 34. Abdel baki
 35. Abdel wassa
 36. Abdelmagid
 37. Abd el hamid
 38. Abd el wahab
 39. Abdool wahed
 40. Abdel lah