Cognom AbdelmalikSaber més respecte al cognom Abdelmalik és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelmalik sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelmalik.

El cognom Abdelmalik en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelmalik, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelmalik és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelmalik

Veure mapa del cognom Abdelmalik

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelmalik en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelmalik, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelmalik que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelmalik, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelmalik. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelmalik és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelmalik del món

 1. Egipte Egipte (1092)
 2. Marroc Marroc (136)
 3. Estats Units Estats Units (70)
 4. Espanya Espanya (68)
 5. Algèria Algèria (51)
 6. Canadà Canadà (36)
 7. Austràlia Austràlia (9)
 8. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (6)
 9. Països Baixos Països Baixos (6)
 10. Qatar Qatar (6)
 11. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 12. Sudan Sudan (4)
 13. Txad Txad (4)
 14. Anglaterra Anglaterra (2)
 15. Bèlgica Bèlgica (1)
 16. Suïssa Suïssa (1)
 17. França França (1)
 18. Líbia Líbia (1)
 19. Mauritània Mauritània (1)
 20. Malàisia Malàisia (1)
 21. Filipines Filipines (1)
 22. Tunísia Tunísia (1)
 23. Uganda Uganda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelmalik en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelmalik poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelmalik és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelmalik és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelmalik fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelmalik.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelmalik tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelmalik que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdelmalak
 2. Abdelmalek
 3. Abdulmalik
 4. Abdelali
 5. Abdelhalim
 6. Abdelmajid
 7. Abdelmalki
 8. Abdelkhalik
 9. Abdeljalil
 10. Abdelmayid
 11. Abdalmalak
 12. Abdeljalak
 13. Abdelaali
 14. Abdelhalak
 15. Abdellali
 16. Abdul malik
 17. Abdelmagid
 18. Abdelmalack
 19. Abdelaal
 20. Abdelatif
 21. Abdelaziz
 22. Abdelhadi
 23. Abdelhafid
 24. Abdelhak
 25. Abdelhakim
 26. Abdelhamid
 27. Abdelkarim
 28. Abdelkhalek
 29. Abdellahi
 30. Abdellati
 31. Abdellatif
 32. Abdelli
 33. Abdelmanje
 34. Abdelnabi
 35. Abdelrahim
 36. Abdelsalam
 37. Abdelgadir
 38. Abdelati
 39. Abdelmadjid
 40. Abdelhai