Cognom AbdelmounimSaber més respecte al cognom Abdelmounim és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelmounim sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelmounim.

El cognom Abdelmounim en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelmounim, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelmounim és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelmounim

Veure mapa del cognom Abdelmounim

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelmounim en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelmounim, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelmounim que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelmounim, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelmounim. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelmounim és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelmounim del món

 1. Marroc Marroc (886)
 2. Txad Txad (9)
 3. Estats Units Estats Units (2)
 4. Bèlgica Bèlgica (1)
 5. Espanya Espanya (1)
 6. França França (1)
 7. Sudan Sudan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelmounim en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelmounim poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelmounim és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelmounim és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelmounim ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelmounim tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelmounim que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdelmonim
 2. Abdelmounaim
 3. Abdelmoumni
 4. Abdelmonaim
 5. Abdellouli
 6. Abdelmoula
 7. Abdelmoumen
 8. Abdelmoughit
 9. Abdulmunem
 10. Abdelmoghit
 11. Abdel moneim
 12. Abdelloui
 13. Abdelaoui
 14. Abdelghani
 15. Abdelhakim
 16. Abdelhalim
 17. Abdelkarim
 18. Abdelkerim
 19. Abdelkrim
 20. Abdellaoui
 21. Abdelmajid
 22. Abdelmalik
 23. Abdelmalki
 24. Abdelmanje
 25. Abdelmessih
 26. Abdelnour
 27. Abdelrahim
 28. Abdelouahd
 29. Abdelmadjid
 30. Abdelmayid
 31. Abdelouafi
 32. Abdelmoutalib
 33. Abdelgani
 34. Abdelhanin
 35. Abdeladim
 36. Abdelmjid
 37. Abdelakrim
 38. Abdelouahid
 39. Abdelouhab
 40. Abdelmohsen