Cognom AbdulmunemSaber més respecte al cognom Abdulmunem és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulmunem sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulmunem.

El cognom Abdulmunem en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulmunem, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulmunem és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulmunem

Veure mapa del cognom Abdulmunem

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulmunem en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulmunem, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulmunem que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulmunem, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulmunem. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulmunem és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulmunem del món

 1. Iraq Iraq (16)
 2. Suècia Suècia (7)
 3. Estats Units Estats Units (3)
 4. Austràlia Austràlia (1)
 5. Egipte Egipte (1)
 6. Malàisia Malàisia (1)
 7. Tunísia Tunísia (1)
 8. Tanzània Tanzània (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulmunem en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulmunem poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulmunem és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulmunem és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdulmunem ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdulmunem fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdulmunem.

Discernir si va ser abans el cognom Abdulmunem o algun dels cognoms similars a Abdulmunem no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdulmunem a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdulmunem diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelmonim
 2. Abdelmounim
 3. Abdelkazem
 4. Abdelmalek
 5. Abdelmanje
 6. Abdelmoumen
 7. Abdulhakim
 8. Abdulkareem
 9. Abdulkarim
 10. Abdullayev
 11. Abdulle
 12. Abdulmalik
 13. Abdulraheem
 14. Abdulrahim
 15. Abdullaev
 16. Abdulloev
 17. Abdulsayed
 18. Abdelmonaim
 19. Abdelhakem
 20. Abdulian
 21. Abdulmateen
 22. Abdulhanan
 23. Abdalkarem
 24. Abdulsalam
 25. Abdulaev
 26. Abduloev
 27. Abdelazeem
 28. Abdul ganee
 29. Abdulazeez
 30. Abdulmumini
 31. Abdule
 32. Abdel moneim
 33. Abdullayew
 34. Abdelmounaim
 35. Abdulkader
 36. Abdulmesih
 37. Abdulan
 38. Abdalahe
 39. Abdelhakim
 40. Abdelhalim