Cognom Abd el azimSaber més respecte al cognom Abd el azim és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abd el azim sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abd el azim.

El cognom Abd el azim en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abd el azim, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abd el azim és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abd el azim

Veure mapa del cognom Abd el azim

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abd el azim en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abd el azim, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abd el azim que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abd el azim, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abd el azim. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abd el azim és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abd el azim del món

 1. Egipte Egipte (1312)
 2. Brasil Brasil (1)
 3. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abd el azim en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abd el azim poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abd el azim és un cognom més freqüent, i en quins països Abd el azim és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abd el azim pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abd el azim, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abd el azim o algun dels cognoms similars a Abd el azim no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abd el azim a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abd el azim diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abd el aziz
 2. Abd elaziz
 3. Abd el karim
 4. Abd-el-aziz
 5. Abd-elaziz
 6. Abdelaziz
 7. Abdelhakim
 8. Abdelhalim
 9. Abdelkarim
 10. Abdelkazem
 11. Abdelrahim
 12. Abdellaziz
 13. Abdelaaziz
 14. Abdeladim
 15. Abdul aziz
 16. Abdelazis
 17. Abdel halim
 18. Abdel rahim
 19. Abdoul aziz
 20. Abd el hamid
 21. Abd el al
 22. Abdelazid
 23. Abdelali
 24. Abdelatif
 25. Abdelhadi
 26. Abdelhafid
 27. Abdelhamid
 28. Abdelkerim
 29. Abdelkrim
 30. Abdellahi
 31. Abdellati
 32. Abdellatif
 33. Abdelmajid
 34. Abdelmalik
 35. Abdelnabi
 36. Abdelraza
 37. Abdelsalam
 38. Abdul-aziz
 39. Abdulaziz
 40. Abdulhakim