Cognom AbdelganiSaber més respecte al cognom Abdelgani és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelgani sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelgani.

El cognom Abdelgani en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelgani, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelgani és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelgani

Veure mapa del cognom Abdelgani

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelgani en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelgani, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelgani que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelgani, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelgani. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelgani és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelgani del món

 1. Egipte Egipte (275)
 2. Estats Units Estats Units (14)
 3. Sudan Sudan (9)
 4. Rússia Rússia (8)
 5. Qatar Qatar (6)
 6. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 7. Espanya Espanya (3)
 8. Jordània Jordània (2)
 9. Suècia Suècia (2)
 10. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 11. Algèria Algèria (2)
 12. França França (1)
 13. Anglaterra Anglaterra (1)
 14. Israel Israel (1)
 15. Líbia Líbia (1)
 16. Marroc Marroc (1)
 17. Tunísia Tunísia (1)
 18. Uganda Uganda (1)
 19. Illes Verges dels EUA Illes Verges dels EUA (1)
 20. Austràlia Austràlia (1)
 21. Canadà Canadà (1)
 22. Colòmbia Colòmbia (1)
 23. Alemanya Alemanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelgani en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelgani poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelgani és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelgani és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelgani ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelgani. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelgani ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelgani fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelgani.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelgani tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelgani que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelgani o algun dels cognoms similars a Abdelgani no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelgani a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelgani diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelghani
 2. Abdelali
 3. Abdelhadi
 4. Abdellahi
 5. Abdellati
 6. Abdelnabi
 7. Abdulghani
 8. Abdelgadir
 9. Abdelati
 10. Abdelhai
 11. Abdelhanin
 12. Abdelbaki
 13. Abdelaati
 14. Abdelaali
 15. Abdellali
 16. Abdelahi
 17. Abdel ghani
 18. Abdelrhani
 19. Abdelbari
 20. Abdellawi
 21. Abdalahi
 22. Abdallahi
 23. Abdela
 24. Abdelaal
 25. Abdelah
 26. Abdelatif
 27. Abdelaziz
 28. Abdelhady
 29. Abdelhafid
 30. Abdelhak
 31. Abdelhakim
 32. Abdelhalim
 33. Abdelhamid
 34. Abdelhay
 35. Abdelkarim
 36. Abdella
 37. Abdellah
 38. Abdellaoui
 39. Abdellatif
 40. Abdelli