Cognom AbdelmanjeSaber més respecte al cognom Abdelmanje és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelmanje sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelmanje.

El cognom Abdelmanje en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelmanje, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelmanje és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelmanje

Veure mapa del cognom Abdelmanje

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelmanje en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelmanje, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelmanje que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelmanje, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelmanje. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelmanje és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelmanje del món

 1. Espanya Espanya (20)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelmanje en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelmanje poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelmanje és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelmanje és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelmanje ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelmanje fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelmanje.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelmanje pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelmanje, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelmanje o algun dels cognoms similars a Abdelmanje no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelmanje a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelmanje diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelmajid
 2. Abdelmalak
 3. Abdelmalek
 4. Abdelmalik
 5. Abdelmalki
 6. Abdelmadjid
 7. Abdelmayid
 8. Abdelmonim
 9. Abdelgani
 10. Abdelhanin
 11. Abdelmagid
 12. Abdelmadjit
 13. Abdelmaula
 14. Abdalahe
 15. Abdela
 16. Abdelaal
 17. Abdelah
 18. Abdelali
 19. Abdelatif
 20. Abdelaziz
 21. Abdelfatah
 22. Abdelghani
 23. Abdelhadi
 24. Abdelhady
 25. Abdelhafid
 26. Abdelhak
 27. Abdelhakim
 28. Abdelhalim
 29. Abdelhamid
 30. Abdelhay
 31. Abdeljaber
 32. Abdeljawad
 33. Abdelkader
 34. Abdelkamel
 35. Abdelkarim
 36. Abdelkazem
 37. Abdella
 38. Abdellah
 39. Abdellahi
 40. Abdellaoui