Cognom Abdel halimSaber més respecte al cognom Abdel halim és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel halim sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel halim.

El cognom Abdel halim en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel halim, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel halim és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel halim

Veure mapa del cognom Abdel halim

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel halim en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel halim, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel halim que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel halim, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel halim. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel halim és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel halim del món

 1. Egipte Egipte (17328)
 2. Iraq Iraq (3055)
 3. Territori palestí Territori palestí (1121)
 4. Kuwait Kuwait (617)
 5. Iemen Iemen (452)
 6. Síria Síria (340)
 7. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (184)
 8. Jordània Jordània (93)
 9. Algèria Algèria (24)
 10. Líban Líban (8)
 11. Suècia Suècia (8)
 12. Israel Israel (5)
 13. Països Baixos Països Baixos (1)
 14. Noruega Noruega (1)
 15. Oman Oman (1)
 16. Turquia Turquia (1)
 17. Veneçuela Veneçuela (1)
 18. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel halim en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel halim poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel halim és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel halim és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdel halim. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdel halim ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abdel halim o algun dels cognoms similars a Abdel halim no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdel halim a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdel halim diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelhalim
 2. Abdul halim
 3. Abdelhakim
 4. Abdelkhalik
 5. Abdel hadi
 6. Abdel salam
 7. Abdel hamid
 8. Abdel rahim
 9. Abdel-salam
 10. Abdelali
 11. Abdelghani
 12. Abdelhadi
 13. Abdelhafid
 14. Abdelhamid
 15. Abdelkarim
 16. Abdelkhalek
 17. Abdelmalik
 18. Abdelrahim
 19. Abdelsalam
 20. Abdul-hakim
 21. Abdulhakim
 22. Abdulkhalil
 23. Abdel-hadi
 24. Abdeljalil
 25. Abdelhai
 26. Abdelkhaleq
 27. Abdeldjalil
 28. Abdelkhalak
 29. Abdelhanin
 30. Abdelhabib
 31. Abd el azim
 32. Abdeladim
 33. Abdul hamid
 34. Abdel wahid
 35. Abdul karim
 36. Abdelhakem
 37. Abdul jalil
 38. Abdelaali
 39. Abdelhalak
 40. Abdellali