Cognom AbdelahSaber més respecte al cognom Abdelah és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelah sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelah.

El cognom Abdelah en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelah, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelah és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelah

Veure mapa del cognom Abdelah

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelah en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelah, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelah que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelah, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelah. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelah és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelah del món

 1. Marroc Marroc (307)
 2. Espanya Espanya (107)
 3. Egipte Egipte (36)
 4. Mauritània Mauritània (15)
 5. Algèria Algèria (11)
 6. Sudan Sudan (9)
 7. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 8. Canadà Canadà (3)
 9. Estats Units Estats Units (3)
 10. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 11. Bèlgica Bèlgica (1)
 12. Camerun Camerun (1)
 13. Anglaterra Anglaterra (1)
 14. Itàlia Itàlia (1)
 15. Països Baixos Països Baixos (1)
 16. Noruega Noruega (1)
 17. Filipines Filipines (1)
 18. Qatar Qatar (1)
 19. Rússia Rússia (1)
 20. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelah en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelah poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelah és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelah és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelah. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelah ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelah fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelah.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelah tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelah que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdela
 2. Abdellah
 3. Abdulah
 4. Abdalah
 5. Abdelahi
 6. Abdala
 7. Abdalahe
 8. Abdalahi
 9. Abdallah
 10. Abdel
 11. Abdelaal
 12. Abdelali
 13. Abdelhak
 14. Abdelhay
 15. Abdelilah
 16. Abdella
 17. Abdellahi
 18. Abdelli
 19. Abdillah
 20. Abdola
 21. Abdula
 22. Abdulahi
 23. Abdulai
 24. Abdullah
 25. Abdollah
 26. Abdelelah
 27. Abdelati
 28. Abdelhai
 29. Abdelhaq
 30. Abdalaah
 31. Abdalat
 32. Abdila
 33. Abdulahu
 34. Abdel-lah
 35. Abdeallah
 36. Abdeli
 37. Abdulan
 38. Abdel lah
 39. Abadalalh
 40. Abd-allah