Cognom AbdelatiSaber més respecte al cognom Abdelati és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelati sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelati.

El cognom Abdelati en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelati, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelati és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelati

Veure mapa del cognom Abdelati

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelati en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelati, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelati que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelati, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelati. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelati és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelati del món

 1. Sudan Sudan (4200)
 2. Marroc Marroc (477)
 3. Egipte Egipte (244)
 4. Saudi Saudita Saudi Saudita (239)
 5. Qatar Qatar (19)
 6. Estats Units Estats Units (19)
 7. Canadà Canadà (12)
 8. Tunísia Tunísia (6)
 9. França França (5)
 10. Suècia Suècia (5)
 11. Anglaterra Anglaterra (3)
 12. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 13. Àustria Àustria (1)
 14. Suïssa Suïssa (1)
 15. Alemanya Alemanya (1)
 16. Algèria Algèria (1)
 17. Finlàndia Finlàndia (1)
 18. Jordània Jordània (1)
 19. Kuwait Kuwait (1)
 20. Líbia Líbia (1)
 21. Filipines Filipines (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelati en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelati poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelati és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelati és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelati tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelati que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelati o algun dels cognoms similars a Abdelati no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelati a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelati diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelali
 2. Abdelatif
 3. Abdellati
 4. Abdelaati
 5. Abdelahi
 6. Abdalahi
 7. Abdela
 8. Abdelaal
 9. Abdelah
 10. Abdelaziz
 11. Abdelhadi
 12. Abdellahi
 13. Abdellatif
 14. Abdelli
 15. Abdelnabi
 16. Abdulahi
 17. Abdulai
 18. Abdulatif
 19. Abdelatef
 20. Abdelhai
 21. Abdelgani
 22. Abdelasis
 23. Abdeltif
 24. Abdelbaki
 25. Abdeladim
 26. Abdelazis
 27. Abdelaali
 28. Abdellali
 29. Abdalat
 30. Abdelbari
 31. Abdelaoui
 32. Abdeli
 33. Abdellawi
 34. Abdelazid
 35. Abd-elaziz
 36. Abdala
 37. Abdalahe
 38. Abdali
 39. Abdallahi
 40. Abdel