Cognom AbdalahiSaber més respecte al cognom Abdalahi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdalahi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdalahi.

El cognom Abdalahi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdalahi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdalahi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdalahi

Veure mapa del cognom Abdalahi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdalahi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdalahi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdalahi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdalahi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdalahi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdalahi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdalahi del món

 1. Mauritània Mauritània (105)
 2. Níger Níger (70)
 3. Espanya Espanya (27)
 4. Nigèria Nigèria (24)
 5. Iran Iran (17)
 6. Algèria Algèria (3)
 7. Itàlia Itàlia (1)
 8. Kenya Kenya (1)
 9. Mali Mali (1)
 10. Somàlia Somàlia (1)
 11. Tanzània Tanzània (1)
 12. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdalahi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdalahi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdalahi és un cognom més freqüent, i en quins països Abdalahi és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdalahi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdalahi ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdalahi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdalahi que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdalahe
 2. Abdallahi
 3. Abdulahi
 4. Abdalah
 5. Abdelahi
 6. Abdala
 7. Abdali
 8. Abdallah
 9. Abdelah
 10. Abdelali
 11. Abdellahi
 12. Abdillahi
 13. Abdollahi
 14. Abdulah
 15. Abdulai
 16. Abdullahi
 17. Abdoulahi
 18. Abdelati
 19. Abdalaah
 20. Abdalat
 21. Abdulahu
 22. Abdalnabi
 23. Abadalalh
 24. Abd-allah
 25. Abdalla
 26. Abdallaoui
 27. Abdela
 28. Abdelaal
 29. Abdelatif
 30. Abdelaziz
 31. Abdelhadi
 32. Abdellah
 33. Abdellati
 34. Abdelli
 35. Abdelnabi
 36. Abdelrahim
 37. Abdillah
 38. Abdola
 39. Abdula
 40. Abdulahad