Cognom AbdelahiSaber més respecte al cognom Abdelahi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelahi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelahi.

El cognom Abdelahi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelahi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelahi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelahi

Veure mapa del cognom Abdelahi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelahi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelahi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelahi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelahi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelahi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelahi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelahi del món

 1. Mauritània Mauritània (759)
 2. Etiòpia Etiòpia (25)
 3. Egipte Egipte (9)
 4. Espanya Espanya (7)
 5. Algèria Algèria (4)
 6. Iran Iran (3)
 7. Estats Units Estats Units (2)
 8. Somàlia Somàlia (1)
 9. Níger Níger (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelahi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelahi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelahi és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelahi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelahi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelahi fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelahi.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelahi o algun dels cognoms similars a Abdelahi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelahi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelahi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdalahi
 2. Abdelah
 3. Abdelali
 4. Abdellahi
 5. Abdulahi
 6. Abdelati
 7. Abdalahe
 8. Abdallahi
 9. Abdela
 10. Abdelaal
 11. Abdelatif
 12. Abdelaziz
 13. Abdelhadi
 14. Abdellah
 15. Abdellati
 16. Abdelli
 17. Abdelnabi
 18. Abdelrahim
 19. Abdillahi
 20. Abdollahi
 21. Abdulah
 22. Abdulai
 23. Abdullahi
 24. Abdoulahi
 25. Abdalah
 26. Abdelhai
 27. Abdeluahid
 28. Abdelwahid
 29. Abdelgani
 30. Abdelasis
 31. Abdelbaki
 32. Abdeladim
 33. Abdelaati
 34. Abdelazis
 35. Abdelaali
 36. Abdelbaghi
 37. Abdellali
 38. Abdelbari
 39. Abdulahu
 40. Abdelaoui