Cognom AbdulahuSaber més respecte al cognom Abdulahu és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulahu sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulahu.

El cognom Abdulahu en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulahu, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulahu és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulahu

Veure mapa del cognom Abdulahu

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulahu en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulahu, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulahu que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulahu, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulahu. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulahu és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulahu del món

 1. Sèrbia Sèrbia (90)
 2. Nigèria Nigèria (19)
 3. Dinamarca Dinamarca (14)
 4. Alemanya Alemanya (10)
 5. Kosovo Kosovo (9)
 6. Croàcia Croàcia (5)
 7. Macedònia Macedònia (3)
 8. Suïssa Suïssa (2)
 9. Anglaterra Anglaterra (2)
 10. Suècia Suècia (2)
 11. Àustria Àustria (1)
 12. Bèlgica Bèlgica (1)
 13. Canadà Canadà (1)
 14. Camerun Camerun (1)
 15. Etiòpia Etiòpia (1)
 16. Montenegro Montenegro (1)
 17. Països Baixos Països Baixos (1)
 18. Somàlia Somàlia (1)
 19. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulahu en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulahu poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulahu és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulahu és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdulahu ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdulahu. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdulahu ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdulahu fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdulahu.

No tots els cognoms similars al cognom Abdulahu tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdulahu que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdulah
 2. Abdulahi
 3. Abdullahu
 4. Abdalahe
 5. Abdalahi
 6. Abdelah
 7. Abdula
 8. Abdulahad
 9. Abdulai
 10. Abdularuf
 11. Abdullah
 12. Abdullahi
 13. Abdoulahi
 14. Abdalah
 15. Abdullha
 16. Abdulaev
 17. Avdullahu
 18. Abdelahi
 19. Abdulan
 20. Abdala
 21. Abdallah
 22. Abdallahi
 23. Abdela
 24. Abdelaal
 25. Abdelali
 26. Abdellah
 27. Abdellahi
 28. Abdillah
 29. Abdillahi
 30. Abdola
 31. Abdollahi
 32. Abdoulaye
 33. Abdul
 34. Abdul-ahad
 35. Abdulatif
 36. Abdulaziz
 37. Abdulhadi
 38. Abdulhaqq
 39. Abdulla
 40. Abdulle