Cognom AbdelhaqSaber més respecte al cognom Abdelhaq és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelhaq sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelhaq.

El cognom Abdelhaq en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelhaq, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelhaq és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelhaq

Veure mapa del cognom Abdelhaq

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelhaq en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelhaq, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelhaq que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelhaq, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelhaq. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelhaq és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelhaq del món

 1. Marroc Marroc (579)
 2. Egipte Egipte (366)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (239)
 4. Estats Units Estats Units (92)
 5. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (46)
 6. Jordània Jordània (8)
 7. Suïssa Suïssa (6)
 8. Canadà Canadà (5)
 9. Israel Israel (2)
 10. Finlàndia Finlàndia (1)
 11. França França (1)
 12. Anglaterra Anglaterra (1)
 13. Irlanda Irlanda (1)
 14. Kuwait Kuwait (1)
 15. Malàisia Malàisia (1)
 16. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelhaq en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelhaq poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelhaq és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelhaq és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelhaq ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelhaq. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelhaq ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelhaq fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelhaq.

 1. Abdelhak
 2. Abdelhay
 3. Abdelhai
 4. Abdela
 5. Abdelaal
 6. Abdelah
 7. Abdelhadi
 8. Abdelhady
 9. Abdella
 10. Abdellah
 11. Abdulhaqq
 12. Abdul haq
 13. Abdala
 14. Abdalla
 15. Abdallah
 16. Abdel
 17. Abdelali
 18. Abdelghani
 19. Abdelhafid
 20. Abdelhakim
 21. Abdelhalim
 22. Abdelhamid
 23. Abdelilah
 24. Abdellahi
 25. Abdellati
 26. Abdelli
 27. Abdelnabi
 28. Abdelraza
 29. Abdelwahab
 30. Abdilla
 31. Abdillah
 32. Abdola
 33. Abdul-haqq
 34. Abdula
 35. Abdulah
 36. Abdulahad
 37. Abdulai
 38. Abdulhadi
 39. Abdulla
 40. Abdullah