Cognom AbdelelahSaber més respecte al cognom Abdelelah és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelelah sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelelah.

El cognom Abdelelah en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelelah, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelelah és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelelah

Veure mapa del cognom Abdelelah

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelelah en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelelah, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelelah que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelelah, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelelah. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelelah és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelelah del món

 1. Egipte Egipte (244)
 2. Anglaterra Anglaterra (1)
 3. Grècia Grècia (1)
 4. Marroc Marroc (1)
 5. Malàisia Malàisia (1)
 6. Qatar Qatar (1)
 7. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 8. Sudan Sudan (1)
 9. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelelah en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelelah poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelelah és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelelah és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelelah pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelelah, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelelah o algun dels cognoms similars a Abdelelah no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelelah a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelelah diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelilah
 2. Abdellah
 3. Abdel-lah
 4. Abdel lah
 5. Abdallah
 6. Abdelah
 7. Abdella
 8. Abdellahi
 9. Abdillah
 10. Abdullah
 11. Abdollah
 12. Abdelillah
 13. Abdelhilah
 14. Abdelfetah
 15. Abdellilah
 16. Abdeallah
 17. Abd-allah
 18. Abdalla
 19. Abdallahi
 20. Abdela
 21. Abdelaal
 22. Abdelali
 23. Abdelfatah
 24. Abdelhak
 25. Abdelhay
 26. Abdellati
 27. Abdelli
 28. Abdelmalak
 29. Abdelsalam
 30. Abdilla
 31. Abdillahi
 32. Abdollahi
 33. Abdulah
 34. Abdulla
 35. Abdullahi
 36. Abdullahu
 37. Abdalah
 38. Abdelouahd
 39. Abdelhai
 40. Abduallah