Cognom AbdalaheSaber més respecte al cognom Abdalahe és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdalahe sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdalahe.

El cognom Abdalahe en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdalahe, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdalahe és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdalahe

Veure mapa del cognom Abdalahe

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdalahe en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdalahe, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdalahe que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdalahe, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdalahe. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdalahe és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdalahe del món

 1. Espanya Espanya (55)
 2. Algèria Algèria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdalahe en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdalahe poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdalahe és un cognom més freqüent, i en quins països Abdalahe és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdalahe tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdalahe que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdalahe o algun dels cognoms similars a Abdalahe no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdalahe a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdalahe diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdalahi
 2. Abdalah
 3. Abdala
 4. Abdallah
 5. Abdallahi
 6. Abdelah
 7. Abdulah
 8. Abdulahi
 9. Abdalaah
 10. Abdalat
 11. Abdelahi
 12. Abdulahu
 13. Abadalalh
 14. Abd-allah
 15. Abdali
 16. Abdalla
 17. Abdela
 18. Abdelaal
 19. Abdelali
 20. Abdellah
 21. Abdellahi
 22. Abdillah
 23. Abdillahi
 24. Abdille
 25. Abdola
 26. Abdollahi
 27. Abdoulaye
 28. Abdula
 29. Abdulahad
 30. Abdulai
 31. Abdullah
 32. Abdullahi
 33. Abdullahu
 34. Abdulle
 35. Abdollah
 36. Abdoulahi
 37. Abdaly
 38. Abdelatef
 39. Abdelati
 40. Abduallah