Cognom AbdelhaySaber més respecte al cognom Abdelhay és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelhay sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelhay.

El cognom Abdelhay en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelhay, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelhay és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelhay

Veure mapa del cognom Abdelhay

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelhay en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelhay, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelhay que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelhay, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelhay. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelhay és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelhay del món

 1. Egipte Egipte (11528)
 2. Marroc Marroc (1498)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (710)
 4. Estats Units Estats Units (52)
 5. Algèria Algèria (48)
 6. Qatar Qatar (42)
 7. Mauritània Mauritània (27)
 8. Canadà Canadà (22)
 9. Brasil Brasil (17)
 10. Argentina Argentina (16)
 11. Sudan Sudan (16)
 12. Austràlia Austràlia (9)
 13. Espanya Espanya (9)
 14. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (8)
 15. Líban Líban (5)
 16. Anglaterra Anglaterra (4)
 17. Suècia Suècia (3)
 18. Alemanya Alemanya (3)
 19. Itàlia Itàlia (2)
 20. Jordània Jordània (2)
 21. Veneçuela Veneçuela (1)
 22. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)
 23. Bèlgica Bèlgica (1)
 24. Xina Xina (1)
 25. França França (1)
 26. Irlanda Irlanda (1)
 27. Israel Israel (1)
 28. Kuwait Kuwait (1)
 29. Malàisia Malàisia (1)
 30. Països Baixos Països Baixos (1)
 31. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelhay en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelhay poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelhay és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelhay és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelhay ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelhay fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelhay.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelhay o algun dels cognoms similars a Abdelhay no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelhay a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelhay diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelhady
 2. Abdelhak
 3. Abdelhai
 4. Abdelhaq
 5. Abdela
 6. Abdelaal
 7. Abdelah
 8. Abdelhadi
 9. Abdella
 10. Abdellah
 11. Abdala
 12. Abdalla
 13. Abdallah
 14. Abdel
 15. Abdelali
 16. Abdelghani
 17. Abdelhafid
 18. Abdelhakim
 19. Abdelhalim
 20. Abdelhamid
 21. Abdelilah
 22. Abdellahi
 23. Abdellati
 24. Abdelli
 25. Abdelnabi
 26. Abdelraza
 27. Abdelsayed
 28. Abdelwahab
 29. Abdilla
 30. Abdillah
 31. Abdola
 32. Abdula
 33. Abdulah
 34. Abdulahad
 35. Abdulai
 36. Abdulhadi
 37. Abdulhaqq
 38. Abdulla
 39. Abdullah
 40. Abdulrab