Cognom Abdel-lahSaber més respecte al cognom Abdel-lah és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel-lah sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel-lah.

El cognom Abdel-lah en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel-lah, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel-lah és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel-lah

Veure mapa del cognom Abdel-lah

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel-lah en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel-lah, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel-lah que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel-lah, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel-lah. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel-lah és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel-lah del món

 1. Espanya Espanya (1024)
 2. Alemanya Alemanya (1)
 3. Dinamarca Dinamarca (1)
 4. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel-lah en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel-lah poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel-lah és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel-lah és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdel-lah tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdel-lah que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdel-lah pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdel-lah, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdel-lah o algun dels cognoms similars a Abdel-lah no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdel-lah a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdel-lah diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelilah
 2. Abdellah
 3. Abdelelah
 4. Abdel lah
 5. Abdallah
 6. Abdelah
 7. Abdella
 8. Abdellahi
 9. Abdillah
 10. Abdullah
 11. Abdollah
 12. Abdelillah
 13. Abdelhilah
 14. Abdellilah
 15. Abdeallah
 16. Abd-allah
 17. Abdalla
 18. Abdallahi
 19. Abdel-salam
 20. Abdela
 21. Abdelaal
 22. Abdelali
 23. Abdelfatah
 24. Abdelhak
 25. Abdelhay
 26. Abdellati
 27. Abdelli
 28. Abdelmalak
 29. Abdelsalam
 30. Abdilla
 31. Abdillahi
 32. Abdollahi
 33. Abdulah
 34. Abdulla
 35. Abdullahi
 36. Abdullahu
 37. Abdel-wahab
 38. Abdel-wahid
 39. Abdel-zahra
 40. Abdalah