Cognom AbdelaliSaber més respecte al cognom Abdelali és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelali sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelali.

El cognom Abdelali en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelali, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelali és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelali

Veure mapa del cognom Abdelali

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelali en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelali, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelali que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelali, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelali. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelali és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelali del món

 1. Algèria Algèria (5179)
 2. Marroc Marroc (4564)
 3. Tunísia Tunísia (199)
 4. Espanya Espanya (48)
 5. França França (32)
 6. Bèlgica Bèlgica (25)
 7. Estats Units Estats Units (18)
 8. Canadà Canadà (13)
 9. Països Baixos Països Baixos (5)
 10. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (4)
 11. Alemanya Alemanya (4)
 12. Kuwait Kuwait (4)
 13. Itàlia Itàlia (2)
 14. Suïssa Suïssa (1)
 15. Egipte Egipte (1)
 16. Anglaterra Anglaterra (1)
 17. Escòcia Escòcia (1)
 18. Índia Índia (1)
 19. Líbia Líbia (1)
 20. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 21. Suècia Suècia (1)
 22. Síria Síria (1)
 23. Illes Verges dels EUA Illes Verges dels EUA (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelali en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelali poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelali és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelali és un cognom insòlit o inexistent.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelali o algun dels cognoms similars a Abdelali no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelali a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelali diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelli
 2. Abdelati
 3. Abdelaali
 4. Abdellali
 5. Abdelahi
 6. Abdalahi
 7. Abdali
 8. Abdela
 9. Abdelaal
 10. Abdelah
 11. Abdelatif
 12. Abdelaziz
 13. Abdelhadi
 14. Abdelhalim
 15. Abdella
 16. Abdellahi
 17. Abdellati
 18. Abdelmalik
 19. Abdelmalki
 20. Abdelnabi
 21. Abdulahi
 22. Abdulai
 23. Abdeljalil
 24. Abdelhai
 25. Abdelgani
 26. Abdelasis
 27. Abdelbaki
 28. Abdeladim
 29. Abdelaati
 30. Abdelazis
 31. Abdul-ali
 32. Abdiwali
 33. Abdi ali
 34. Abdelbari
 35. Abdelaoui
 36. Abdeli
 37. Abidelli
 38. Abdellawi
 39. Abdelazid
 40. Abadalalh