Cognom AbdelhaiSaber més respecte al cognom Abdelhai és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelhai sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelhai.

El cognom Abdelhai en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelhai, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelhai és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelhai

Veure mapa del cognom Abdelhai

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelhai en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelhai, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelhai que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelhai, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelhai. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelhai és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelhai del món

 1. Sudan Sudan (4480)
 2. Egipte Egipte (1251)
 3. Algèria Algèria (783)
 4. Saudi Saudita Saudi Saudita (477)
 5. Marroc Marroc (170)
 6. Qatar Qatar (16)
 7. Estats Units Estats Units (11)
 8. Canadà Canadà (4)
 9. Iraq Iraq (4)
 10. Suècia Suècia (4)
 11. Alemanya Alemanya (3)
 12. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 13. Austràlia Austràlia (2)
 14. Malàisia Malàisia (2)
 15. Síria Síria (2)
 16. Bèlgica Bèlgica (1)
 17. França França (1)
 18. Anglaterra Anglaterra (1)
 19. Israel Israel (1)
 20. Jordània Jordània (1)
 21. Kuwait Kuwait (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelhai en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelhai poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelhai és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelhai és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelhai. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelhai ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelhai fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelhai.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelhai tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelhai que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelhai pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelhai, com podem comprovar.

 1. Abdelhadi
 2. Abdelhak
 3. Abdelhay
 4. Abdelhaq
 5. Abdela
 6. Abdelaal
 7. Abdelah
 8. Abdelali
 9. Abdelghani
 10. Abdelhady
 11. Abdelhafid
 12. Abdelhakim
 13. Abdelhalim
 14. Abdelhamid
 15. Abdella
 16. Abdellah
 17. Abdellahi
 18. Abdellati
 19. Abdelli
 20. Abdelnabi
 21. Abdulai
 22. Abdulhadi
 23. Abdel-hadi
 24. Abdelati
 25. Abdelgani
 26. Abdelhanin
 27. Abdelhabib
 28. Abdelbaki
 29. Abdel hadi
 30. Abdelaati
 31. Abdelaali
 32. Abdellali
 33. Abdelahi
 34. Abdelhedi
 35. Abdelrhani
 36. Abdelbari
 37. Abdeli
 38. Abdellawi
 39. Abdala
 40. Abdalahi