Cognom AbdulanSaber més respecte al cognom Abdulan és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulan sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulan.

El cognom Abdulan en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulan, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulan és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulan

Veure mapa del cognom Abdulan

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulan en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulan, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulan que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulan, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulan. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulan és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulan del món

 1. Filipines Filipines (19)
 2. Sudan Sudan (4)
 3. Pakistan Pakistan (3)
 4. Azerbaijan Azerbaijan (1)
 5. Anglaterra Anglaterra (1)
 6. Indonèsia Indonèsia (1)
 7. Índia Índia (1)
 8. Rússia Rússia (1)
 9. Ruanda Ruanda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulan en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulan poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulan és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulan és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdulan. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdulan ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdulan fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdulan.

 1. Abdula
 2. Abdulah
 3. Abdulai
 4. Abdulian
 5. Abdala
 6. Abdela
 7. Abdelah
 8. Abdola
 9. Abdul
 10. Abdulahi
 11. Abdulla
 12. Abdullah
 13. Abdulle
 14. Abdulrab
 15. Abdalah
 16. Abdulov
 17. Abdalat
 18. Abdulaev
 19. Abduli
 20. Abdule
 21. Abdila
 22. Abdulahu
 23. Abdoula
 24. Abdull
 25. Abdalahe
 26. Abdalahi
 27. Abdali
 28. Abdalla
 29. Abdallah
 30. Abdel
 31. Abdelaal
 32. Abdelali
 33. Abdelhak
 34. Abdelhay
 35. Abdella
 36. Abdellah
 37. Abdelli
 38. Abdill
 39. Abdilla
 40. Abdillah