Cognom AbdeallahSaber més respecte al cognom Abdeallah és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdeallah sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdeallah.

El cognom Abdeallah en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdeallah, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdeallah és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdeallah

Veure mapa del cognom Abdeallah

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdeallah en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdeallah, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdeallah que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdeallah, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdeallah. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdeallah és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdeallah del món

 1. Mauritània Mauritània (1)
 2. Qatar Qatar (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdeallah en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdeallah poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdeallah és un cognom més freqüent, i en quins països Abdeallah és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdeallah ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdeallah. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdeallah ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdeallah pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdeallah, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdeallah o algun dels cognoms similars a Abdeallah no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdeallah a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdeallah diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abd-allah
 2. Abdallah
 3. Abdellah
 4. Abduallah
 5. Abd allah
 6. Abdalla
 7. Abdallahi
 8. Abdelah
 9. Abdelilah
 10. Abdella
 11. Abdellahi
 12. Abdillah
 13. Abdullah
 14. Abdollah
 15. Abdalah
 16. Abdelelah
 17. Abdelillah
 18. Abdellilah
 19. Abdoullah
 20. Abdalaah
 21. Abdel-lah
 22. Abdel lah
 23. Abdala
 24. Abdalahe
 25. Abdalahi
 26. Abdela
 27. Abdelaal
 28. Abdelhak
 29. Abdelhay
 30. Abdellati
 31. Abdelli
 32. Abdilla
 33. Abdillahi
 34. Abdollahi
 35. Abdulah
 36. Abdulla
 37. Abdullahi
 38. Abdullahu
 39. Abdelhilah
 40. Abdelhai