Cognom AbdellahiSaber més respecte al cognom Abdellahi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdellahi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdellahi.

El cognom Abdellahi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdellahi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdellahi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdellahi

Veure mapa del cognom Abdellahi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdellahi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdellahi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdellahi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdellahi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdellahi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdellahi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdellahi del món

 1. Mauritània Mauritània (25037)
 2. Algèria Algèria (363)
 3. Marroc Marroc (238)
 4. França França (52)
 5. Portugal Portugal (47)
 6. Espanya Espanya (29)
 7. Iran Iran (11)
 8. Estats Units Estats Units (9)
 9. Canadà Canadà (4)
 10. Ghana Ghana (4)
 11. Suècia Suècia (4)
 12. Senegal Senegal (4)
 13. Tunísia Tunísia (4)
 14. Iemen Iemen (4)
 15. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 16. Anglaterra Anglaterra (2)
 17. Afganistan Afganistan (1)
 18. Bèlgica Bèlgica (1)
 19. Costa d Costa d'Ivori (1)
 20. Alemanya Alemanya (1)
 21. Itàlia Itàlia (1)
 22. Nigèria Nigèria (1)
 23. Somàlia Somàlia (1)
 24. Turquia Turquia (1)
 25. Uganda Uganda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdellahi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdellahi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdellahi és un cognom més freqüent, i en quins països Abdellahi és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdellahi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdellahi ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdellahi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdellahi que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdellahi o algun dels cognoms similars a Abdellahi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdellahi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdellahi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdallahi
 2. Abdellah
 3. Abdellati
 4. Abdillahi
 5. Abdollahi
 6. Abdullahi
 7. Abdellali
 8. Abdelahi
 9. Abdellawi
 10. Abdalahi
 11. Abdallah
 12. Abdelah
 13. Abdelali
 14. Abdelhadi
 15. Abdelilah
 16. Abdella
 17. Abdellaoui
 18. Abdellatif
 19. Abdelli
 20. Abdelnabi
 21. Abdelrahim
 22. Abdillah
 23. Abdulahi
 24. Abdullah
 25. Abdullahu
 26. Abdollah
 27. Abdoulahi
 28. Abdelelah
 29. Abdelati
 30. Abdelhai
 31. Abdellaziz
 32. Abdeluahid
 33. Abdelwahid
 34. Abdelgani
 35. Abdelbaki
 36. Abdelaati
 37. Abdelaali
 38. Abdelbaghi
 39. Abdoullahi
 40. Avdullahi