Cognom åbergSaber més respecte al cognom åberg és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom åberg sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom åberg.

El cognom åberg en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de åberg, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom åberg és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom åberg

Veure mapa del cognom åberg

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de åberg en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom åberg, per a aconseguir així la informació precisa de tots els åberg que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom åberg, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom åberg. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si åberg és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més åberg del món

 1. Suècia Suècia (9576)
 2. Finlàndia Finlàndia (1118)
 3. Noruega Noruega (204)
 4. Dinamarca Dinamarca (102)
 5. Estònia Estònia (19)
 6. Anglaterra Anglaterra (3)
 7. Estats Units Estats Units (2)
 8. Bèlgica Bèlgica (1)
 9. Bielorússia Bielorússia (1)
 10. Xina Xina (1)
 11. Alemanya Alemanya (1)
 12. Espanya Espanya (1)
 13. França França (1)
 14. Hong Kong Hong Kong (1)
 15. Indonèsia Indonèsia (1)
 16. Luxemburg Luxemburg (1)
 17. Malta Malta (1)
 18. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 19. Panamà Panamà (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de åberg en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom åberg poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals åberg és un cognom més freqüent, i en quins països åberg és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom åberg ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom åberg tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom åberg que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Aaberg
 2. Aberg
 3. Ahberg
 4. Abers
 5. Auberge
 6. Aaberge
 7. Abergo
 8. Aberegg
 9. Abergel
 10. Auberger
 11. Aubourg
 12. Auvers
 13. Avers
 14. Abarca
 15. Abarza
 16. Aberkan
 17. Aberson
 18. Abras
 19. Abrego
 20. Abregu
 21. Abreus
 22. Abrigo
 23. Abris
 24. Apresa
 25. Apreza
 26. Auvergne
 27. Averes
 28. Averos
 29. Aversa
 30. Averso
 31. Avresi
 32. Abarka
 33. Abaragh
 34. Averko
 35. Aberash
 36. Afrej
 37. Abric
 38. Aberski
 39. Abiriga
 40. Afargi