Cognom AbdonySaber més respecte al cognom Abdony és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdony sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdony.

El cognom Abdony en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdony, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdony és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdony

Veure mapa del cognom Abdony

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdony en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdony, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdony que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdony, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdony. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdony és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdony del món

 1. Argentina Argentina (20)
 2. Indonèsia Indonèsia (18)
 3. Sudan Sudan (4)
 4. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 5. Estats Units Estats Units (1)
 6. Canadà Canadà (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdony en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdony poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdony és un cognom més freqüent, i en quins països Abdony és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdony fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdony.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdony pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdony, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdony o algun dels cognoms similars a Abdony no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdony a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdony diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdon
 2. Abdona
 3. Abden
 4. Abdena
 5. Abdin
 6. Abdoun
 7. Abdoune
 8. Abdouni
 9. Abdan
 10. Abdane
 11. Abdine
 12. Abdom
 13. Abaden
 14. Abadin
 15. Abdeen
 16. Abdenbi
 17. Abdinga
 18. Abedin
 19. Abidin
 20. Abidine
 21. Afton
 22. Apton
 23. Avedon
 24. Abdenur
 25. Abadonio
 26. Abuden
 27. Abdinov
 28. Abedini
 29. Abtan
 30. Abtin
 31. Abdanur
 32. Abiden
 33. Abadam
 34. Abadiano
 35. Abiodun
 36. Abutin
 37. Avadani
 38. Abdenour
 39. Abdenaji
 40. Abdenabi