Cognom AbdennourSaber més respecte al cognom Abdennour és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdennour sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdennour.

El cognom Abdennour en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdennour, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdennour és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdennour

Veure mapa del cognom Abdennour

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdennour en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdennour, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdennour que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdennour, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdennour. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdennour és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdennour del món

 1. Algèria Algèria (1525)
 2. Marroc Marroc (1022)
 3. Tunísia Tunísia (486)
 4. Saudi Saudita Saudi Saudita (197)
 5. França França (22)
 6. Estats Units Estats Units (15)
 7. Anglaterra Anglaterra (14)
 8. Canadà Canadà (12)
 9. Austràlia Austràlia (9)
 10. Espanya Espanya (9)
 11. Suècia Suècia (4)
 12. Líban Líban (3)
 13. Síria Síria (2)
 14. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 15. Bèlgica Bèlgica (1)
 16. República Txeca República Txeca (1)
 17. Alemanya Alemanya (1)
 18. Egipte Egipte (1)
 19. Madagascar Madagascar (1)
 20. Malàisia Malàisia (1)
 21. Rússia Rússia (1)
 22. Tailàndia Tailàndia (1)
 23. Turquia Turquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdennour en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdennour poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdennour és un cognom més freqüent, i en quins països Abdennour és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdennour tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdennour que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdennour o algun dels cognoms similars a Abdennour no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdennour a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdennour diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdenour
 2. Abdenur
 3. Abdenbaoui
 4. Abdennebi
 5. Abdennacer
 6. Abdennaser
 7. Abdennaim
 8. Abdenacer
 9. Abdennaceur
 10. Abdennabi
 11. Abdennaji
 12. Abdinoor
 13. Abdanur
 14. Abdeen
 15. Abden
 16. Abdena
 17. Abdenbi
 18. Abdinasir
 19. Abdoun
 20. Abdennassar
 21. Abdenaji
 22. Abdenasser
 23. Abdenabi
 24. Abdennasser
 25. Abdinov
 26. Abdinova
 27. Abdennadher
 28. Abdenebi
 29. Abaden
 30. Abadiano
 31. Abdin
 32. Abdinga
 33. Abdon
 34. Abdoune
 35. Abdouni
 36. Abdona
 37. Abadonio
 38. Abuden
 39. Abednego
 40. Abiodoun