Cognom AbadinasSaber més respecte al cognom Abadinas és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abadinas sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abadinas.

El cognom Abadinas en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abadinas, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abadinas és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abadinas

Veure mapa del cognom Abadinas

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abadinas en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abadinas, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abadinas que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abadinas, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abadinas. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abadinas és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abadinas del món

 1. Filipines Filipines (1310)
 2. Estats Units Estats Units (11)
 3. Malàisia Malàisia (1)
 4. Suècia Suècia (1)
 5. Singapur Singapur (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abadinas en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abadinas poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abadinas és un cognom més freqüent, i en quins països Abadinas és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abadinas. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abadinas ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abadinas fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abadinas.

No tots els cognoms similars al cognom Abadinas tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abadinas que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abadinas pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abadinas, com podem comprovar.

 1. Abadin
 2. Abedinaj
 3. Abadam
 4. Abaden
 5. Abadiano
 6. Abdena
 7. Abdin
 8. Abdinasir
 9. Abdinga
 10. Abedin
 11. Abidin
 12. Abidine
 13. Abdona
 14. Abadonio
 15. Abdinov
 16. Abedini
 17. Abdine
 18. Abatini
 19. Abden
 20. Abdenbi
 21. Abdon
 22. Abutin
 23. Aftanas
 24. Apadam
 25. Avadanei
 26. Avadani
 27. Avedian
 28. Abdenaji
 29. Abdenabi
 30. Abitan
 31. Abdenur
 32. Abetini
 33. Abuden
 34. Abdinova
 35. Abeidna
 36. Abbedin
 37. Abdinoor
 38. Apadinuwe
 39. Apadinauwe
 40. Abdan