Cognom AbdennebiSaber més respecte al cognom Abdennebi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdennebi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdennebi.

El cognom Abdennebi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdennebi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdennebi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdennebi

Veure mapa del cognom Abdennebi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdennebi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdennebi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdennebi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdennebi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdennebi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdennebi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdennebi del món

 1. Algèria Algèria (4446)
 2. Tunísia Tunísia (1061)
 3. Marroc Marroc (851)
 4. França França (177)
 5. Espanya Espanya (14)
 6. Bèlgica Bèlgica (9)
 7. República Txeca República Txeca (5)
 8. Canadà Canadà (2)
 9. Itàlia Itàlia (2)
 10. Suècia Suècia (2)
 11. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 12. Suïssa Suïssa (1)
 13. Etiòpia Etiòpia (1)
 14. Nova Caledònia Nova Caledònia (1)
 15. Portugal Portugal (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdennebi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdennebi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdennebi és un cognom més freqüent, i en quins països Abdennebi és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdennebi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdennebi ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdennebi fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdennebi.

No tots els cognoms similars al cognom Abdennebi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdennebi que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdennebi o algun dels cognoms similars a Abdennebi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdennebi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdennebi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdennabi
 2. Abdenebi
 3. Abdenbi
 4. Abdenabi
 5. Abdennaji
 6. Abdennour
 7. Abdenaji
 8. Abdennaim
 9. Abdeen
 10. Abden
 11. Abdena
 12. Abdenbaoui
 13. Abdoune
 14. Abdouni
 15. Abdenour
 16. Abdennacer
 17. Abdennaser
 18. Abdenacer
 19. Abdennaceur
 20. Abdenur
 21. Abednego
 22. Abdane
 23. Abdine
 24. Abaden
 25. Abdin
 26. Abdinasir
 27. Abdinga
 28. Abdon
 29. Abdoun
 30. Abidine
 31. Aufdenberg
 32. Avadanei
 33. Abdona
 34. Abdennassar
 35. Abdenasser
 36. Abdennasser
 37. Abetini
 38. Abuden
 39. Abdinov
 40. Abdinova