Cognom AbeidnaSaber més respecte al cognom Abeidna és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeidna sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeidna.

El cognom Abeidna en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeidna, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeidna és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeidna

Veure mapa del cognom Abeidna

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeidna en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeidna, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeidna que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeidna, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeidna. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeidna és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeidna del món

 1. Mauritània Mauritània (650)
 2. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeidna en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeidna poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeidna és un cognom més freqüent, i en quins països Abeidna és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abeidna ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abeidna. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abeidna ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abeidna fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abeidna.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abeidna pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abeidna, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abeidna o algun dels cognoms similars a Abeidna no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abeidna a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abeidna diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdena
 2. Abdin
 3. Abdinga
 4. Abedin
 5. Abidin
 6. Abidine
 7. Abdona
 8. Abetini
 9. Abedini
 10. Abedinaj
 11. Abtin
 12. Abdine
 13. Abiden
 14. Abadam
 15. Abaden
 16. Abadiano
 17. Abadin
 18. Abdeen
 19. Abden
 20. Abdon
 21. Abdoun
 22. Abdoune
 23. Abdouni
 24. Abiodun
 25. Abutin
 26. Avedian
 27. Avedon
 28. Abitan
 29. Abittan
 30. Abuden
 31. Abednego
 32. Abdinov
 33. Abdinova
 34. Abbedin
 35. Abtan
 36. Abdan
 37. Abdony
 38. Abdane
 39. Abatini
 40. Abedanck