Cognom AbdomSaber més respecte al cognom Abdom és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdom sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdom.

El cognom Abdom en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdom, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdom és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdom

Veure mapa del cognom Abdom

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdom en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdom, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdom que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdom, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdom. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdom és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdom del món

 1. Brasil Brasil (20)
 2. Iran Iran (7)
 3. Filipines Filipines (2)
 4. Grècia Grècia (1)
 5. Mèxic Mèxic (1)
 6. Nigèria Nigèria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdom en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdom poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdom és un cognom més freqüent, i en quins països Abdom és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdom tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdom que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdom o algun dels cognoms similars a Abdom no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdom a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdom diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdon
 2. Abadam
 3. Abden
 4. Abdin
 5. Abdoun
 6. Abdona
 7. Abdan
 8. Abdony
 9. Abaden
 10. Abadin
 11. Abdeen
 12. Abdena
 13. Abdoune
 14. Abdouni
 15. Abedin
 16. Abidin
 17. Afton
 18. Apadam
 19. Apton
 20. Avedon
 21. Abuden
 22. Abdinov
 23. Abtan
 24. Abdane
 25. Abtin
 26. Abdine
 27. Abiden
 28. Abdenbi
 29. Abdinga
 30. Abidine
 31. Abiodun
 32. Abutin
 33. Abdenour
 34. Abitan
 35. Abdenur
 36. Abadonio
 37. Abdinova
 38. Abiodoun
 39. Abeidna
 40. Abbedin