Cognom AbedinajSaber més respecte al cognom Abedinaj és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abedinaj sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abedinaj.

El cognom Abedinaj en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abedinaj, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abedinaj és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abedinaj

Veure mapa del cognom Abedinaj

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abedinaj en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abedinaj, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abedinaj que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abedinaj, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abedinaj. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abedinaj és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abedinaj del món

 1. Albània Albània (159)
 2. Grècia Grècia (17)
 3. Bèlgica Bèlgica (15)
 4. Itàlia Itàlia (2)
 5. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abedinaj en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abedinaj poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abedinaj és un cognom més freqüent, i en quins països Abedinaj és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abedinaj ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abedinaj. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abedinaj ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abedinaj fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abedinaj.

No tots els cognoms similars al cognom Abedinaj tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abedinaj que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abedin
 2. Abedini
 3. Abadinas
 4. Abadin
 5. Abdena
 6. Abdin
 7. Abdinga
 8. Abidin
 9. Abidine
 10. Avedian
 11. Abdona
 12. Abdenaji
 13. Abetini
 14. Abdinov
 15. Abeidna
 16. Abbedin
 17. Abdine
 18. Abedanck
 19. Abadam
 20. Abaden
 21. Abadiano
 22. Abden
 23. Abdenbi
 24. Abdinasir
 25. Abdon
 26. Abutin
 27. Avedon
 28. Abdenabi
 29. Abitan
 30. Abdennaji
 31. Abdenur
 32. Abadonio
 33. Abuden
 34. Abednego
 35. Abdinova
 36. Abdinoor
 37. Abdan
 38. Abdony
 39. Abdane
 40. Abtin