Cognom AbalemSaber més respecte al cognom Abalem és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abalem sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abalem.

El cognom Abalem en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abalem, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abalem és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abalem

Veure mapa del cognom Abalem

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abalem en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abalem, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abalem que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abalem, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abalem. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abalem és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abalem del món

 1. Brasil Brasil (149)
 2. Burkina Faso Burkina Faso (26)
 3. Kenya Kenya (2)
 4. Estats Units Estats Units (2)
 5. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (1)
 6. Ghana Ghana (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abalem en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abalem poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abalem és un cognom més freqüent, i en quins països Abalem és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abalem. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abalem ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abalem tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abalem que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abalem pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abalem, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abalem o algun dels cognoms similars a Abalem no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abalem a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abalem diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abalon
 2. Abelen
 3. Abalém
 4. Abelan
 5. Abelin
 6. Abellam
 7. Abeln
 8. Abelon
 9. Abelyn
 10. Abilon
 11. Ablan
 12. Ableman
 13. Ablin
 14. Applen
 15. Avalon
 16. Abalain
 17. Avalin
 18. Abelma
 19. Apalmo
 20. Abelenda
 21. Abeline
 22. Abeling
 23. Abelino
 24. Abellan
 25. Abellon
 26. Abelman
 27. Abillon
 28. Ablain
 29. Ablaing
 30. Ablanc
 31. Abland
 32. Ablaneda
 33. Ablanedo
 34. Ablang
 35. Abling
 36. Abolina
 37. Abolins
 38. Aplin
 39. Appleman
 40. Applin