Cognom AbatalSaber més respecte al cognom Abatal és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abatal sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abatal.

El cognom Abatal en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abatal, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abatal és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abatal

Veure mapa del cognom Abatal

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abatal en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abatal, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abatal que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abatal, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abatal. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abatal és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abatal del món

 1. Marroc Marroc (443)
 2. Níger Níger (27)
 3. Nigèria Nigèria (24)
 4. Espanya Espanya (23)
 5. Iran Iran (16)
 6. Estats Units Estats Units (8)
 7. Suècia Suècia (2)
 8. França França (1)
 9. Índia Índia (1)
 10. Mèxic Mèxic (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abatal en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abatal poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abatal és un cognom més freqüent, i en quins països Abatal és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abatal ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abatal tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abatal que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abadal
 2. Abidal
 3. Abdal
 4. Abetel
 5. Abatelli
 6. Abdala
 7. Abdali
 8. Abdel
 9. Abdill
 10. Abdool
 11. Abdoul
 12. Abdul
 13. Abedul
 14. Abdalah
 15. Abdaly
 16. Abdiel
 17. Abdil
 18. Abdall
 19. Abidali
 20. Abidaly
 21. Abdalat
 22. Aviytal
 23. Abutalib
 24. Abdol
 25. Abdull
 26. Abd el
 27. Aptel
 28. Abadalalh
 29. Abadilla
 30. Abdalahe
 31. Abdalahi
 32. Abdalla
 33. Abdallah
 34. Abdela
 35. Abdelaal
 36. Abdelah
 37. Abdelali
 38. Abdella
 39. Abdelli
 40. Abdilla