Cognom AbedulSaber més respecte al cognom Abedul és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abedul sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abedul.

El cognom Abedul en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abedul, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abedul és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abedul

Veure mapa del cognom Abedul

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abedul en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abedul, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abedul que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abedul, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abedul. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abedul és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abedul del món

 1. Espanya Espanya (43)
 2. Veneçuela Veneçuela (9)
 3. Índia Índia (4)
 4. Indonèsia Indonèsia (2)
 5. Anglaterra Anglaterra (1)
 6. Kuwait Kuwait (1)
 7. Líban Líban (1)
 8. Mèxic Mèxic (1)
 9. Rússia Rússia (1)
 10. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abedul en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abedul poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abedul és un cognom més freqüent, i en quins països Abedul és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abedul tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abedul que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abedul pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abedul, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abedul o algun dels cognoms similars a Abedul no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abedul a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abedul diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul
 2. Abadal
 3. Abdel
 4. Abdoul
 5. Abdula
 6. Abdil
 7. Abidal
 8. Abdal
 9. Abetel
 10. Abduli
 11. Abdule
 12. Abdol
 13. Abdull
 14. Abatal
 15. Abdala
 16. Abdali
 17. Abdela
 18. Abdill
 19. Abdola
 20. Abdool
 21. Abdulah
 22. Abdulai
 23. Abdulla
 24. Abdulle
 25. Abedillo
 26. Abdaly
 27. Abdiel
 28. Apadula
 29. Abdall
 30. Abidali
 31. Abidaly
 32. Abdulov
 33. Abdoli
 34. Abdyli
 35. Abdile
 36. Avduli
 37. Abdila
 38. Abdoula
 39. Abdeli
 40. Abd el