Cognom Abd-allahSaber més respecte al cognom Abd-allah és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abd-allah sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abd-allah.

El cognom Abd-allah en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abd-allah, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abd-allah és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abd-allah

Veure mapa del cognom Abd-allah

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abd-allah en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abd-allah, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abd-allah que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abd-allah, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abd-allah. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abd-allah és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abd-allah del món

 1. Egipte Egipte (4424)
 2. Saudi Saudita Saudi Saudita (398)
 3. Sudan Sudan (25)
 4. Qatar Qatar (9)
 5. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (7)
 6. Estats Units Estats Units (7)
 7. Bulgària Bulgària (5)
 8. Ghana Ghana (4)
 9. Kuwait Kuwait (4)
 10. Anglaterra Anglaterra (3)
 11. Nigèria Nigèria (3)
 12. Jordània Jordània (2)
 13. Síria Síria (2)
 14. Angola Angola (1)
 15. Austràlia Austràlia (1)
 16. Algèria Algèria (1)
 17. Espanya Espanya (1)
 18. França França (1)
 19. Iraq Iraq (1)
 20. Kazakhstan Kazakhstan (1)
 21. Suècia Suècia (1)
 22. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abd-allah en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abd-allah poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abd-allah és un cognom més freqüent, i en quins països Abd-allah és un cognom insòlit o inexistent.

Discernir si va ser abans el cognom Abd-allah o algun dels cognoms similars a Abd-allah no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abd-allah a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abd-allah diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdallah
 2. Abduallah
 3. Abd allah
 4. Abdeallah
 5. Abdalla
 6. Abdallahi
 7. Abdellah
 8. Abdillah
 9. Abdullah
 10. Abdollah
 11. Abdalah
 12. Abdoullah
 13. Abdalaah
 14. Abdala
 15. Abdalahe
 16. Abdalahi
 17. Abdelah
 18. Abdelilah
 19. Abdella
 20. Abdellahi
 21. Abdilla
 22. Abdillahi
 23. Abdollahi
 24. Abdulah
 25. Abdulla
 26. Abdullahi
 27. Abdullahu
 28. Abdelelah
 29. Abdelillah
 30. Aabdullah
 31. Abdellilah
 32. Abdall
 33. Abdalat
 34. Abdoullahi
 35. Abdhulla
 36. Abeidallah
 37. Abdel-lah
 38. Abdylla
 39. Abdel lah
 40. Abadalalh