Cognom Abd-elazizSaber més respecte al cognom Abd-elaziz és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abd-elaziz sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abd-elaziz.

El cognom Abd-elaziz en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abd-elaziz, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abd-elaziz és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abd-elaziz

Veure mapa del cognom Abd-elaziz

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abd-elaziz en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abd-elaziz, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abd-elaziz que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abd-elaziz, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abd-elaziz. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abd-elaziz és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abd-elaziz del món

 1. Egipte Egipte (2380)
 2. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 3. Àustria Àustria (1)
 4. Algèria Algèria (1)
 5. Països Baixos Països Baixos (1)
 6. Rússia Rússia (1)
 7. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abd-elaziz en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abd-elaziz poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abd-elaziz és un cognom més freqüent, i en quins països Abd-elaziz és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abd-elaziz ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abd-elaziz tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abd-elaziz que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abd-elaziz o algun dels cognoms similars a Abd-elaziz no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abd-elaziz a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abd-elaziz diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abd-el-aziz
 2. Abdelaziz
 3. Abd elaziz
 4. Abdulaziz
 5. Abdellaziz
 6. Abdelaaziz
 7. Abdelazize
 8. Abd el aziz
 9. Abdelazis
 10. Abdelazid
 11. Abdelali
 12. Abdelatif
 13. Abdul-aziz
 14. Abdelati
 15. Abdelasis
 16. Abd el azim
 17. Abdeladim
 18. Abdul aziz
 19. Abdelahi
 20. Abdoul aziz
 21. Abdalahi
 22. Abdallahi
 23. Abdela
 24. Abdelaal
 25. Abdelah
 26. Abdelhadi
 27. Abdelhafid
 28. Abdelhakim
 29. Abdelhalim
 30. Abdelhamid
 31. Abdelkarim
 32. Abdelkazem
 33. Abdelkrim
 34. Abdellahi
 35. Abdellati
 36. Abdellatif
 37. Abdelli
 38. Abdelmajid
 39. Abdelmalik
 40. Abdelnabi