Cognom AbatelliSaber més respecte al cognom Abatelli és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abatelli sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abatelli.

El cognom Abatelli en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abatelli, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abatelli és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abatelli

Veure mapa del cognom Abatelli

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abatelli en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abatelli, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abatelli que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abatelli, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abatelli. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abatelli és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abatelli del món

 1. Itàlia Itàlia (121)
 2. Estats Units Estats Units (70)
 3. Argentina Argentina (17)
 4. Alemanya Alemanya (1)
 5. Romania Romania (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abatelli en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abatelli poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abatelli és un cognom més freqüent, i en quins països Abatelli és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abatelli fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abatelli.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abatelli pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abatelli, com podem comprovar.

 1. Abdelli
 2. Abatiello
 3. Abidelli
 4. Abadilla
 5. Abatal
 6. Abbatiello
 7. Abdelali
 8. Abdella
 9. Avitello
 10. Abetel
 11. Abdeli
 12. Abadillo
 13. Abethell
 14. Abadal
 15. Abadalalh
 16. Abdali
 17. Abdalla
 18. Abdel
 19. Abdela
 20. Abdelah
 21. Abdellah
 22. Abdellahi
 23. Abdellati
 24. Abdill
 25. Abdilla
 26. Abdille
 27. Abdulai
 28. Abdulla
 29. Abdulle
 30. Abedillo
 31. Abodeely
 32. Abdelati
 33. Abdiel
 34. Abdelhai
 35. Abdeltif
 36. Abdelaali
 37. Abdellali
 38. Abdall
 39. Abidali
 40. Abdiwali