Cognom AbatchaSaber més respecte al cognom Abatcha és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abatcha sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abatcha.

El cognom Abatcha en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abatcha, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abatcha és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abatcha

Veure mapa del cognom Abatcha

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abatcha en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abatcha, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abatcha que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abatcha, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abatcha. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abatcha és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abatcha del món

 1. Nigèria Nigèria (7267)
 2. Txad Txad (3370)
 3. Camerun Camerun (1270)
 4. Níger Níger (694)
 5. Benín Benín (97)
 6. Estats Units Estats Units (7)
 7. Gal·les Gal·les (4)
 8. Anglaterra Anglaterra (3)
 9. República del Congo República del Congo (2)
 10. Costa d Costa d'Ivori (2)
 11. Islàndia Islàndia (2)
 12. França França (1)
 13. Índia Índia (1)
 14. Malàisia Malàisia (1)
 15. Noruega Noruega (1)
 16. Filipines Filipines (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abatcha en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abatcha poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abatcha és un cognom més freqüent, i en quins països Abatcha és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abatcha fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abatcha.

No tots els cognoms similars al cognom Abatcha tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abatcha que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Afatchao
 2. Abatecola
 3. Abatucci
 4. Apetche
 5. Abats
 6. Abades
 7. Abadez
 8. Abadias
 9. Abbatucci
 10. Abitz
 11. Abts
 12. Abtouche
 13. Abadjian
 14. Abetz
 15. Afteka
 16. Aftyka
 17. Abbadessa
 18. Abbattista
 19. Abbotts
 20. Abdeslam
 21. Abdis
 22. Abdous
 23. Abdus
 24. Aboites
 25. Aboitiz
 26. Aboytes
 27. Apitz
 28. Apodaca
 29. Apodaka
 30. Aptekar
 31. Aubets
 32. Avdic
 33. Abetxuko
 34. Avetik
 35. Abdias
 36. Aptecar
 37. Abdk
 38. Abudas
 39. Abidjan
 40. Abdić