Cognom AbdiasSaber més respecte al cognom Abdias és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdias sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdias.

El cognom Abdias en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdias, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdias és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdias

Veure mapa del cognom Abdias

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdias en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdias, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdias que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdias, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdias. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdias és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdias del món

 1. Txad Txad (6258)
 2. Camerun Camerun (217)
 3. Brasil Brasil (198)
 4. República Dominicana República Dominicana (23)
 5. Indonèsia Indonèsia (14)
 6. Estats Units Estats Units (9)
 7. Mèxic Mèxic (7)
 8. Nigèria Nigèria (4)
 9. Haití Haití (2)
 10. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (1)
 11. Costa d Costa d'Ivori (1)
 12. Xile Xile (1)
 13. Algèria Algèria (1)
 14. Anglaterra Anglaterra (1)
 15. Iraq Iraq (1)
 16. Perú Perú (1)
 17. Filipines Filipines (1)
 18. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdias en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdias poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdias és un cognom més freqüent, i en quins països Abdias és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdias ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdias. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdias ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdias fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdias.

 1. Abadias
 2. Abdis
 3. Abdiaj
 4. Abdous
 5. Abdus
 6. Abudas
 7. Abdić
 8. Abdiji
 9. Abdes
 10. Avdiaj
 11. Abades
 12. Abitz
 13. Aboites
 14. Abts
 15. Avdic
 16. Abdk
 17. Abidjan
 18. Avdić
 19. Avdija
 20. Avdijaj
 21. Avdiji
 22. Abdiaziz
 23. Aftis
 24. Abadjian
 25. Abdz
 26. Abdek
 27. Abats
 28. Aftiss
 29. Abbots
 30. Abadez
 31. Abbotts
 32. Abdeslam
 33. Abdikadir
 34. Abdoussi
 35. Aboitiz
 36. Aboytes
 37. Apitz
 38. Aubets
 39. Abdisalan
 40. Abdagic