Cognom AbdeslamiSaber més respecte al cognom Abdeslami és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdeslami sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdeslami.

El cognom Abdeslami en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdeslami, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdeslami és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdeslami

Veure mapa del cognom Abdeslami

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdeslami en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdeslami, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdeslami que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdeslami, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdeslami. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdeslami és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdeslami del món

 1. Algèria Algèria (101)
 2. Bèlgica Bèlgica (21)
 3. Espanya Espanya (15)
 4. Països Baixos Països Baixos (7)
 5. França França (1)
 6. Marroc Marroc (1)
 7. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdeslami en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdeslami poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdeslami és un cognom més freqüent, i en quins països Abdeslami és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdeslami. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdeslami ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdeslami fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdeslami.

Discernir si va ser abans el cognom Abdeslami o algun dels cognoms similars a Abdeslami no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdeslami a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdeslami diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdeslam
 2. Abdeselam
 3. Abdessamie
 4. Abdesslam
 5. Abdeslem
 6. Abdesalam
 7. Abdessamia
 8. Abdessalami
 9. Abdessamad
 10. Abdessadik
 11. Abdesselam
 12. Abdesslem
 13. Abdesamad
 14. Abdessamed
 15. Abdessalam
 16. Abdessadki
 17. Abdeselan
 18. Abdessadek
 19. Abdessalem
 20. Abdisalan
 21. Abd ghani
 22. Abdes
 23. Abdesselem
 24. Abdessemed
 25. Abades
 26. Abbadessa
 27. Abdikadir
 28. Abdis
 29. Abdoussi
 30. Abdus
 31. Abdussalaam
 32. Abtsiauri
 33. Abdias
 34. Abd khalid
 35. Abdishakur
 36. Abdiaziz
 37. Abd karim
 38. Abdiji
 39. Abdagic
 40. Abd aziz