Cognom AbdagicSaber més respecte al cognom Abdagic és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdagic sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdagic.

El cognom Abdagic en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdagic, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdagic és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdagic

Veure mapa del cognom Abdagic

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdagic en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdagic, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdagic que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdagic, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdagic. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdagic és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdagic del món

 1. Estats Units Estats Units (39)
 2. Àustria Àustria (13)
 3. Alemanya Alemanya (12)
 4. Liechtenstein Liechtenstein (6)
 5. Dinamarca Dinamarca (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdagic en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdagic poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdagic és un cognom més freqüent, i en quins països Abdagic és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdagic pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdagic, com podem comprovar.

 1. Abdis
 2. Avdic
 3. Abdiaziz
 4. Abdiji
 5. Abd aziz
 6. Abades
 7. Abadez
 8. Abadias
 9. Abdikadir
 10. Abdous
 11. Abdus
 12. Aboitiz
 13. Abdias
 14. Abdk
 15. Abudas
 16. Abdić
 17. Avdiji
 18. Abd karim
 19. Abbiatico
 20. Abdes
 21. Abdiaj
 22. Abdz
 23. Abdek
 24. Abats
 25. Abatucci
 26. Abbatucci
 27. Abbotts
 28. Abdeslam
 29. Abdeslami
 30. Abdessamie
 31. Abdoussi
 32. Abitz
 33. Aboites
 34. Aboytes
 35. Abts
 36. Apodaca
 37. Apodaka
 38. Aptaker
 39. Abdessadik
 40. Avetik