Cognom AbatucciSaber més respecte al cognom Abatucci és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abatucci sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abatucci.

El cognom Abatucci en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abatucci, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abatucci és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abatucci

Veure mapa del cognom Abatucci

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abatucci en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abatucci, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abatucci que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abatucci, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abatucci. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abatucci és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abatucci del món

 1. França França (27)
 2. Itàlia Itàlia (8)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abatucci en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abatucci poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abatucci és un cognom més freqüent, i en quins països Abatucci és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abatucci. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abatucci ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abatucci tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abatucci que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abatucci pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abatucci, com podem comprovar.

 1. Abbatucci
 2. Abatcha
 3. Abatecola
 4. Abdoussi
 5. Abtouche
 6. Abats
 7. Abades
 8. Abadez
 9. Abadias
 10. Abdous
 11. Abdus
 12. Abitz
 13. Abts
 14. Apetche
 15. Abetxuko
 16. Aptecar
 17. Abudas
 18. Abdiji
 19. Abdagic
 20. Abadjian
 21. Abbiatico
 22. Abetz
 23. Afatchao
 24. Abudoj
 25. Abbadessa
 26. Abbattista
 27. Abbotts
 28. Abdeslam
 29. Abdeslami
 30. Abdikadir
 31. Abdis
 32. Aboites
 33. Aboitiz
 34. Aboytes
 35. Apitz
 36. Apodaca
 37. Aptaker
 38. Aptekar
 39. Aubets
 40. Avdic