Cognom AbatecolaSaber més respecte al cognom Abatecola és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abatecola sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abatecola.

El cognom Abatecola en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abatecola, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abatecola és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abatecola

Veure mapa del cognom Abatecola

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abatecola en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abatecola, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abatecola que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abatecola, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abatecola. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abatecola és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abatecola del món

 1. Estats Units Estats Units (181)
 2. Itàlia Itàlia (169)
 3. França França (28)
 4. Argentina Argentina (27)
 5. Canadà Canadà (21)
 6. Anglaterra Anglaterra (1)
 7. Mèxic Mèxic (1)
 8. Sèrbia Sèrbia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abatecola en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abatecola poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abatecola és un cognom més freqüent, i en quins països Abatecola és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abatecola ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abatecola tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abatecola que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abatecola pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abatecola, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abatecola o algun dels cognoms similars a Abatecola no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abatecola a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abatecola diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abatcha
 2. Abatucci
 3. Abades
 4. Abadez
 5. Abbadessa
 6. Abbattista
 7. Abbatucci
 8. Abdeselam
 9. Abdeslam
 10. Abdesslam
 11. Aptecar
 12. Abdesalam
 13. Abbiatico
 14. Afatchao
 15. Afteka
 16. Abats
 17. Abdeselan
 18. Abadias
 19. Abdeslami
 20. Abdous
 21. Abitz
 22. Aboites
 23. Aboytes
 24. Abts
 25. Apodaca
 26. Aptekar
 27. Abadgoitia
 28. Apetche
 29. Abetxuko
 30. Abdesselam
 31. Abdesslem
 32. Abdesamad
 33. Abdeslem
 34. Abdessalam
 35. Abtouche
 36. Abdisalan
 37. Abdagic
 38. Abadjian
 39. Avetisov
 40. Abetz