Cognom AbdousSaber més respecte al cognom Abdous és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdous sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdous.

El cognom Abdous en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdous, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdous és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdous

Veure mapa del cognom Abdous

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdous en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdous, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdous que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdous, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdous. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdous és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdous del món

 1. Algèria Algèria (3619)
 2. Marroc Marroc (1635)
 3. França França (293)
 4. Níger Níger (78)
 5. Iran Iran (23)
 6. Espanya Espanya (22)
 7. Estats Units Estats Units (19)
 8. Canadà Canadà (12)
 9. Bèlgica Bèlgica (4)
 10. Anglaterra Anglaterra (2)
 11. Afganistan Afganistan (1)
 12. Brasil Brasil (1)
 13. Hongria Hongria (1)
 14. Països Baixos Països Baixos (1)
 15. Qatar Qatar (1)
 16. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdous en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdous poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdous és un cognom més freqüent, i en quins països Abdous és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdous ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdous. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdous ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdous fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdous.

 1. Abdus
 2. Abdis
 3. Abdoussi
 4. Abdias
 5. Abdes
 6. Abbots
 7. Abades
 8. Abadias
 9. Abbotts
 10. Abts
 11. Abdk
 12. Abudas
 13. Abdić
 14. Abdiji
 15. Abdiaj
 16. Abudoj
 17. Abdz
 18. Abdek
 19. Abats
 20. Abadez
 21. Abitz
 22. Aboites
 23. Aboytes
 24. Aubets
 25. Avdic
 26. Abtouche
 27. Abidjan
 28. Avdić
 29. Avdija
 30. Avdiji
 31. Abdagic
 32. Aftis
 33. Abetz
 34. Avtzis
 35. Avdiaj
 36. Aftiss
 37. Abbotson
 38. Apitius
 39. Abatucci
 40. Abbadessa