Cognom AbbottsSaber més respecte al cognom Abbotts és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbotts sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbotts.

El cognom Abbotts en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbotts, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbotts és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbotts

Veure mapa del cognom Abbotts

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbotts en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbotts, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbotts que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbotts, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbotts. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbotts és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbotts del món

 1. Anglaterra Anglaterra (1111)
 2. Estats Units Estats Units (198)
 3. Austràlia Austràlia (82)
 4. Canadà Canadà (36)
 5. Alemanya Alemanya (13)
 6. Dinamarca Dinamarca (10)
 7. Malàisia Malàisia (5)
 8. Sud-àfrica Sud-àfrica (4)
 9. Escòcia Escòcia (3)
 10. Gal·les Gal·les (2)
 11. Nova Zelanda Nova Zelanda (2)
 12. Tailàndia Tailàndia (2)
 13. Algèria Algèria (1)
 14. Espanya Espanya (1)
 15. França França (1)
 16. Guernsey Guernsey (1)
 17. Hong Kong Hong Kong (1)
 18. Irlanda Irlanda (1)
 19. Països Baixos Països Baixos (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbotts en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbotts poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbotts és un cognom més freqüent, i en quins països Abbotts és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbotts ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

 1. Abbots
 2. Abdous
 3. Aboites
 4. Aboytes
 5. Abts
 6. Aubets
 7. Abats
 8. Abbotson
 9. Abades
 10. Abadias
 11. Abbattista
 12. Abdis
 13. Abdoussi
 14. Abdus
 15. Abitz
 16. Aboitiz
 17. Abdias
 18. Abudas
 19. Aftis
 20. Abetz
 21. Abdes
 22. Abadez
 23. Abbadessa
 24. Abbatucci
 25. Apitz
 26. Avetik
 27. Abdk
 28. Abtouche
 29. Abidjan
 30. Abdić
 31. Abdiji
 32. Abdagic
 33. Abbiatico
 34. Abatcha
 35. Abdiaj
 36. Abudoj
 37. Abdz
 38. Abdek
 39. Avtzis
 40. Aftiss