Cognom AbdijiSaber més respecte al cognom Abdiji és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdiji sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdiji.

El cognom Abdiji en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdiji, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdiji és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdiji

Veure mapa del cognom Abdiji

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdiji en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdiji, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdiji que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdiji, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdiji. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdiji és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdiji del món

 1. Macedònia Macedònia (250)
 2. Kosovo Kosovo (152)
 3. Sèrbia Sèrbia (46)
 4. Suècia Suècia (18)
 5. Suïssa Suïssa (17)
 6. Liechtenstein Liechtenstein (9)
 7. Alemanya Alemanya (7)
 8. Dinamarca Dinamarca (4)
 9. Croàcia Croàcia (4)
 10. Montenegro Montenegro (4)
 11. Noruega Noruega (4)
 12. Estats Units Estats Units (2)
 13. Albània Albània (1)
 14. Belize Belize (1)
 15. Eslovènia Eslovènia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdiji en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdiji poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdiji és un cognom més freqüent, i en quins països Abdiji és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdiji ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdiji pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdiji, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdiji o algun dels cognoms similars a Abdiji no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdiji a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdiji diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Avdiji
 2. Abdis
 3. Abdias
 4. Abdić
 5. Avdija
 6. Abdiaj
 7. Abadias
 8. Abdous
 9. Abdus
 10. Abitz
 11. Aboitiz
 12. Avdic
 13. Abdk
 14. Avdić
 15. Avdijaj
 16. Abdiaziz
 17. Abdagic
 18. Abdes
 19. Abudoj
 20. Abdz
 21. Abdek
 22. Avdiaj
 23. Abades
 24. Abadez
 25. Abdikadir
 26. Abdoussi
 27. Aboites
 28. Abts
 29. Apitz
 30. Abudas
 31. Abidjan
 32. Abd aziz
 33. Aftis
 34. Abadjian
 35. Abetz
 36. Abats
 37. Aftiss
 38. Abbots
 39. Abatucci
 40. Abbotts