Cognom AbadjianSaber més respecte al cognom Abadjian és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abadjian sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abadjian.

El cognom Abadjian en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abadjian, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abadjian és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abadjian

Veure mapa del cognom Abadjian

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abadjian en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abadjian, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abadjian que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abadjian, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abadjian. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abadjian és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abadjian del món

 1. Estats Units Estats Units (157)
 2. Argentina Argentina (40)
 3. França França (38)
 4. Canadà Canadà (25)
 5. Itàlia Itàlia (13)
 6. Anglaterra Anglaterra (11)
 7. Burkina Faso Burkina Faso (10)
 8. Bèlgica Bèlgica (9)
 9. Líban Líban (7)
 10. Àustria Àustria (3)
 11. Hong Kong Hong Kong (2)
 12. Mèxic Mèxic (2)
 13. Rússia Rússia (2)
 14. Síria Síria (2)
 15. Austràlia Austràlia (1)
 16. Brasil Brasil (1)
 17. Alemanya Alemanya (1)
 18. Geòrgia Geòrgia (1)
 19. Macedònia Macedònia (1)
 20. Macau Macau (1)
 21. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abadjian en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abadjian poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abadjian és un cognom més freqüent, i en quins països Abadjian és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abadjian pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abadjian, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abadjian o algun dels cognoms similars a Abadjian no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abadjian a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abadjian diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abadias
 2. Abidjan
 3. Abdias
 4. Abdiaj
 5. Abades
 6. Abadez
 7. Abdis
 8. Avedikian
 9. Avedisian
 10. Abudas
 11. Abdić
 12. Abdiji
 13. Abatcha
 14. Avdiaj
 15. Abatucci
 16. Abbadessa
 17. Abdeslam
 18. Abdous
 19. Abdus
 20. Abitz
 21. Aboitiz
 22. Apodaca
 23. Apodaka
 24. Avdic
 25. Avedissian
 26. Avetisian
 27. Abadgoitia
 28. Abdk
 29. Avdić
 30. Abdisalan
 31. Avdija
 32. Avdijaj
 33. Avdiji
 34. Abdiaziz
 35. Abu daqah
 36. Abd ghani
 37. Abdagic
 38. Abdes
 39. Afatchao
 40. Abudoj