Cognom AbadesSaber més respecte al cognom Abades és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abades sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abades.

El cognom Abades en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abades, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abades és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abades

Veure mapa del cognom Abades

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abades en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abades, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abades que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abades, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abades. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abades és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abades del món

 1. Espanya Espanya (293)
 2. Brasil Brasil (132)
 3. Argentina Argentina (110)
 4. Filipines Filipines (98)
 5. Veneçuela Veneçuela (20)
 6. Canadà Canadà (12)
 7. Estats Units Estats Units (12)
 8. Índia Índia (3)
 9. Xile Xile (2)
 10. Mèxic Mèxic (2)
 11. Malàisia Malàisia (1)
 12. Níger Níger (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abades en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abades poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abades és un cognom més freqüent, i en quins països Abades és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abades ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abades. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abades ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abades tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abades que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abades pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abades, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abades o algun dels cognoms similars a Abades no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abades a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abades diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abadez
 2. Abdes
 3. Abadias
 4. Abdis
 5. Abdus
 6. Abudas
 7. Abdek
 8. Abats
 9. Abbadessa
 10. Abdous
 11. Aboites
 12. Aboytes
 13. Abts
 14. Abdias
 15. Abdk
 16. Abudoj
 17. Abdz
 18. Abbots
 19. Abbotts
 20. Abdeslam
 21. Abitz
 22. Aptaker
 23. Aubets
 24. Avdic
 25. Abdeslem
 26. Abidjan
 27. Abdić
 28. Abdiji
 29. Abdagic
 30. Aftis
 31. Abadjian
 32. Abetz
 33. Abatcha
 34. Abdiaj
 35. Avtzis
 36. Aftiss
 37. Abatecola
 38. Abatucci
 39. Abdeselam
 40. Abdeslami