Cognom AbbatucciSaber més respecte al cognom Abbatucci és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbatucci sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbatucci.

El cognom Abbatucci en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbatucci, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbatucci és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbatucci

Veure mapa del cognom Abbatucci

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbatucci en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbatucci, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbatucci que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbatucci, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbatucci. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbatucci és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbatucci del món

 1. França França (60)
 2. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbatucci en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbatucci poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbatucci és un cognom més freqüent, i en quins països Abbatucci és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbatucci ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abbatucci tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbatucci que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbatucci pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbatucci, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbatucci o algun dels cognoms similars a Abbatucci no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbatucci a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbatucci diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abatucci
 2. Abbiatico
 3. Abatcha
 4. Abatecola
 5. Abbadessa
 6. Abbattista
 7. Abbotts
 8. Abdoussi
 9. Abtouche
 10. Abdagic
 11. Abats
 12. Abbots
 13. Abbotson
 14. Abades
 15. Abadez
 16. Abadias
 17. Abdeslami
 18. Abdous
 19. Abdus
 20. Abitz
 21. Aboites
 22. Aboitiz
 23. Aboytes
 24. Abts
 25. Aubets
 26. Abtsiauri
 27. Apetche
 28. Abetxuko
 29. Aptecar
 30. Abudas
 31. Abd ghani
 32. Abdiji
 33. Abadjian
 34. Abetz
 35. Afatchao
 36. Abudoj
 37. Abdeselam
 38. Abdeslam
 39. Abdessamie
 40. Abdikadir